fbpx

 

Onze kinderen zijn onze toekomst. Door zaadjes van positiviteit, licht en liefde te planten, bouwen we samen aan een vredige, ontspannen en vreugdevolle toekomst. Mijn missie is om - ook via ouders, leerkrachten en begeleiders - zoveel mogelijk zaadjes in kinderharten te planten.

Met Kiyashi For Kids geef ik kindermeditatie aan kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Daarnaast coach ik ook kinderen en jongeren van 9 tot en met 18 jaar. Op speelse wijze leren ze tot rust komen en worden ze zich bewust van hun innerlijke kracht en evenwicht. Ze staan bewuster in het leven en plukken daar op allerlei gebieden de vruchten van. Zo maken ze bewustere keuzes, kunnen ze rustig blijven in verschillende omstandigheden en creëren ze een positiever zelfbeeld.

Workshops voor ouders, leerkrachten, begeleiders en opvoeders geef ik onder de naam Kiyashi For Adults. Tijdens deze workshop leer ik hen te leven vanuit een innerlijke rust en harmonie. Die positieve energie kunnen ouders, leerkrachten en begeleiders overbrengen op hun kinderen of leerlingen. 

Samen stralen vanuit het hart!

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                            


                                                                                       ©Davy Coghe

 

 

 

Recensies

 BE 0810.881.792