fbpx

  ©Davy Coghe

 

Hoi, ik ben Kathy Metdenancxt. Kiyashi is mijn tweede naam. Dat is de Oosterse variant van Kathy en betekent 'puur'.  Puurheid is waarvoor ik sta in het leven. 

Al sinds mijn prille jeugd bewandel ik mijn bewustwordingspad. Eerst intuïtief, op het gevoel, en later ook met behulp van meditatieve en energetische opleidingen. Zo heb ik al een hele weg afgelegd, met de beleving van mijn pure zelf als constante leidraad.

In 2009 werd ik de trotse moeder van onze dochter Lisa. Al snel bleek dat ze net zoals ik een hoogsensitief meisje is, met nood aan structuur, rust en ontspanning.

Naarmate Lisa ouder werd, begon ik me te verdiepen in ontspanningsmogelijkheden voor kinderen. Mijn passie voor meditatie leidde me naar verschillende kindermeditatieopleidingen in België en Nederland. Later specialiseerde ik me als Kindertalentenfluisteraar en Kinder- en Jongerencoach.

In 2016 ontwikkelde ik Hartjes Magie, een ontspanningsworkshop. In die workshop leer ik kinderen op speelse wijze tot rust komen en mediteren. 

Werken met kinderen bleek een enorme verrijking in mijn leven. Hen leren ontspannen en hun innerlijke puurheid beleven is mijn belangrijkste missie geworden. Zelfs de meest onrustige kinderen slagen erin zich na deze workshop te ontspannen. Een prachtig zicht.

Zaadjes van positiviteit, rust en ontspanning planten in zoveel mogelijk kinderharten. Dat is mijn missie. Om die missie te vervullen en nog meer kinderen te bereiken heb ik in 2019 twee nieuwe workshops ontwikkeld: Rust@Home en Rust@School. 

In die workshops krijgen ouders en leerkrachten rustgevende technieken aangeleerd. Ze leren zo te leven vanuit hun innerlijke rust en die energie vervolgens over te brengen naar hun kinderen of leerlingen. Lisa is ondertussen 10 jaar oud, en ze straalt als nooit tevoren. Dat geeft mij elke dag opnieuw de kracht en de motivatie om met mijn missie door te gaan.

Straal vanuit je hart, is mijn advies. 

Liefdevolle groeten

Kathy/Kiyashi

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                            


                                                                                       ©Davy Coghe

 

 

 

Recensies

 BE 0810.881.792